2 Kasım 2010 Salı

Pastel Metallic Far Dosyası -1-

Pastel'in metalic farlarına bayılıyorum. Çok güzeller, üstelik fiyatları da çok uygun. Elimdeki renkleri ve swatchlarını sırayla paylaşmak istedim. Bir de karşılaştırma bonusum gelecek daha sonra.

Bu arkadaş Ruby isimli tekli metallic far, numarası 124. Tekli farlarda 3g ürün bulunmakta. Fotoğrafını çekmemişim ama söylemem lazım, ikinci fotoğrafta görülen alt kapak açılıyor, içinden minik mi minik, sevimli mi sevimli bir aplikatör ve ayna çıkıyor. Fotoğrafları gün ışığında çektim.



Alttaki iki fotoğraf da rengini tam olarak gösteriyor.


Bu, parmağımı sadece hafif olarak bir kere farın üzerine sürttürmemle elde edilen swatch.

O parmağımı kolumun iç yüzeyine bir kere geçmemle elde edilen swatch da aşağıda. İlk fotoğraf soğuk ışık, ikincisi sıcak ışıkta ayarında çekildi. Güneş filan derken tam rengi tutturamadım gibi geldi, ben de iki ayrı fotoğraf eklemeye karar verdim.


Kesinlikle müthiş pigmentli bu farlar. MAC'in veluxe pearl bitişine benziyor yapıları. Yumuşacık. Üstelik de 3g ürün demek, hayli çok ürün demek. MAC farlar 1,5g yanlış hatırlamıyorsam. Fiyatı hakkında kesin bir şey söyleyemeyeceğim ama 10-15 lira arasında olması lazım. Pastel'den şimdilik sahip olduğum tek tekli far bu.


PS: Arkadaşımda mor olanı var bu tekli farların, adını numarasını bilmiyorum, MAC Parfait Amour'a benziyor diye aldı ama aslında pek bir alakaları yok, dip not olarak söyliyim dedim. Fırsatını bulursam ikisini karşılaştırırım.

4 yorum:

  1. Harika görünüyor ! En sevdiğim far renklerinden biridir bu ;)

    YanıtlaSil
  2. di mi :) mac cranberry'i anımsatıyor bana. hatta bir ara karşılaştırmasını yapayım onların ben.

    YanıtlaSil
  3. Valla ben pek karşılaştırma yapamam Mac le,İzmir'de Mac olmadığı için henüz hiç Mac ürünüm de yok :(( Ama markasının önemi yok renk güzel olsun sevelim yeter di mi :D

    YanıtlaSil
  4. tabii ki markanın önemi yok, asıl olan renklerin güzelliği :) kalıcılık filan sağlanır nasıl olsa. ama mac bağımlılık yapıyor insanda. bakarsan eğer bir çok malzemem var, artık makyaj malzemesi almama gerek yok denebilir (ki daha çok yeniyim ben ve bir çok bloggera göre çok az malzemem var), ama mac öyle bir şey ki, yüzlerce liralık alıiverişten çıkarken bile akıl başka bir şeyde kalıyor. İzmir'e de Ocak'ta açıyorlarmış mağazalarını sonunda :) hayırlı olsun mu diyim, geçmiş olsun mu diyim bilemedim :)

    YanıtlaSil