28 Kasım 2010 Pazar

Pastel Oje Dosyası -1- #36

Pastel'in metallic farlarını bitirdikten sonra ( önceden bahsettiğim bonus'u gelecek bir sonraki postta) elimdeki Pastel ojeleri göstermek istedim. Aşağıda ojelerin toplu fotoğrafından sonra seçtiğim ilk oje olan 36 numarayı tanıtıyorum.

Şimdilik 10 tane varmış, bugün öğrendim fotoğraflarken :) Daha çok var sanıyordum.

Toplu iki fotoğrafla başlayalım. İkinci imajda bazıların soğuk bazılarının sıcak ayarda fotoğrafladığımı görürsünüz, renkleri en yakın hangisi gösteriyorsa onu seçtim kısaca :) Fotoğraflar hayli büyük, özellikle ikincisi devasa bir şeydi ama o kadar detaya gerek olmadığına karar verip biraz küçülttüm onu, büyük isteyen olursa söylesin eklerim onu da. Bu sebeple tıklayıp büyüterek bakmanız tavsiyemdir.

ps: 53 numara aslında 53 değilmiş, 55 numaraymış. bilginize..

İlk olarak tanıtacağım oje en son aldıklarımdan biri olan 36 numara. Renk tarifinde çok beceriksizim, o yüzden kahveye çalan bordo gibi bir şey diyeceğim, kurusa bakmayın.

Yukarıdaki fotoğrafta da şişenin sağ tarafında görülebilen minicik altın simlere sahip. Belki de ışıltı demem daha doğru olur. Ben bu ojeyi alırken bu partıltıya aşık oldum resmen. Buyrun şahane altın ışıltıya:
Çok güzel değil mi? Ancak durum malesef tırnağa sürünce böyle değil. En parlak ışık altında bile altın ışıltıdan eser yok. Tırnaktan ışığın yansıdığı yerin hemen ertafında hafiften görülebiliyor bu ışıltı, ama neredeyse gözlerim bozulacaktı bunu farketme aşamasında. Bu yüzden hayal kırıklığına uğradım ama renk yine de harika. Tam bir sonbahar rengi bana göre. Egzamamdan dolayı tırnak çevremde abukluklar olabilir, kusura bakmayın :/ Geçmiyor bir türlü..

Yüzük parmağımdaki çiçek ise Feryal Bijuteri'den (facebook sayfası da açmışlar) aldığım süslerden. Minik topları ilk kullanışım, fena olmadı bence ama üzerine topcoat geçince rengi gidiyor :( topcoat olmadan bir gün bile dayanmaz gibi geliyor, bilemedim. Help?!
Normalde ojelerimi her akşam, olmadı iki günde bir değiştiririm. Bu oje çok zor dayandı 2 gün bile, uçlarından eridi resmen, tırnaklarımın ucu görünüyordu. Haberiniz olsun.

4 yorum:

  1. 53 numara tatlı göründü bana =) istek yapabilir miyim :p
    pasteli seviyorum ben ya. yani hemen soyulmuş olması mümkün bişi diyemiyciim çünkü benim aynı ojeyle iki gün gezdiğim çok nadirdir =)

    YanıtlaSil
  2. bu oje bendede var ama aslında daha açık turuncumsu bişi bendeki öyle yani :D tasların evet rengi gidiyor bunun için fırcaya bol miktarda top coat al tek seferde sür işe yarıyor

    YanıtlaSil
  3. @nemo latte, tamam bi sonraki 53 numara. ya bu arada onu yalnış yazmışım ben 55 numaraymış. düzelteceğim yazı içinde de.

    @youknow, aa olabilir :) bendekinin turuncuyla alakası yok :)) öyle yaptım ben de rimmel'in su yassı kocaman fırcaları ıle dırek uzerıne bıraktım aslında ama.. beceremedım demek ki. zaten çok tutmuyorum tırnağımda, bir dahakine topcoatsız denerim bakalım nolcak :)

    YanıtlaSil
  4. @merve, evet kıvamı baya güzel ojelerin, normal şartlarda çok çok uzun da sürmüyor kuruması :) seviyorum

    YanıtlaSil