11 Kasım 2010 Perşembe

Haul - Oje & Ruj &Tırnak Süsü

Son zamanlarda aldığım tırnak ürünleri tanıtmak istiyorum. Golden Rose'dan nail art serisi, Claire's oje ve Feryal Bijuteri'den tırnak süsleri...

Claire's in meşhur renk değiştiren mood ojeleri de Türkiye'de üretilip satılacakmış, duyurulur :)

Forum İstanbul'a Golden Rose'un standına uğramak için gittim. Ojeler ve rujlar haricinde de ürünleri inceleme fırsatı buldum. Çalışan kız da çok tatlıydı, her soruma içtenlikle cevap verdi, üstelik dakika başı "ne bakmıştınız, nasıl yardımcı olabilirim, buyrun" gibi şeyler söylemeyip beni rahat bıraktı. Flormar standlarında çok yapıyorlar bunu, sinir oluyorum. Bir şey soracaksam sorarım zaten, bir bırakın bakınayım istediğim gibi.. Neyse :) Ürünleri incelerken metalik eyelinerlara takıldı gözüm. Flormar'ın diamond shine serisine benzer yapıda ama o kadar çok renk seçeneği var ki, hayran kaldım. Diğer ürünleri de kurcalayınca "Golden Rose, Flormar'ı döver" demek geldi içimden :)

Aldığım Golden Rose ojeler şöyle :)

 flaşlı
flaşsız

Claire's ojeler işe şöyle:
 flaşsız
flaşlı

Aslında flaşsız fotoğraftaki renkler neredeyse birebir ama şu flaşlı hallerinin şirinliğine bakar mısınız :))

Neyse, bunlar da Feryal bijuteri'den topladıklarım:
Şu minik boncuklara bayılıyorum... Sağda duran glitterları da kullanmak için can atıyorum, iki renge de aşık oldum!

Detaylı bir fotoğraf daha, üstelik yeni aldıklarımdan favorilerimi de görebilirsiniz :) tıkayınca kocaman halde görebilirsiniz.
Bu da minik süs şişeciklerimi sakladığım kutu.. ikea'dan içiçe 12 kutu almıştım çocuk eşyaları bölümünden, onlardan biri bu :)

Ojelern swatchlarını gelecek postlarda ekleyeceğim. Bu şirin süslerle de oynamayı seviyorum, hatta onlara sadece bakmak bile beni mutlu ediyor..

Bu arada MAC'in A Tartan Tale koleksiyonunun tamamı yarın satışta olacak.. Bilginize :)

2 yorum:

  1. bu süslerden bende ısmarladım anneme ama nasıl yapışacak bilemedim

    YanıtlaSil
  2. yerleştireceğin yere şeffaf oje ya da sürdüğün ojeden biraz sürüp cımbızla filan yerlestiriyorsun :) çok kolay :) üstüne de yine topcoat geçmen gerekir daha uzun dayansın, oraya buraya takılmasın diye. boncukların rengi gidiyor ama topcoat sürerken, dikkat etmek lazım..

    YanıtlaSil