11 Kasım 2010 Perşembe

Flormar - Pretty Compact - Quartet Eye Shadow P045

Bu farı kahve ve nude tonlarda farlara taktığım sıralarda almıştım, 1-2 ay oluyordur en fazla. Kullanacağımı düşündüğüm bir ürün bende yoksa ona takıyorum ve bulduğum bir çok çeşidini alıyorum kısa sürede. Mesela yeşil ojem yok diye takmıştım zamanında, bulduğum bütün yeşil ojeleri topladım ardından. Böyle nude-kahve tonlarında farım yok hiç diye telaş yaptım bir ara (niyeyese :)), bu da o zaman aldıklarımdan biri. 



Fiyat-performans oranı çok yüksek bence bu "pretty compact" serisinin. Hem allıkları, hem pudraları, hem de farları kocaman, pigmentasyonu harika, ve çok ucuz... 7 TL mi neydi ben bunu aldığımda.

Çok çaktırmasa da açık kahve ve üzerindeki beyaz gibi krem gibi olan renk ışıltılı, diğer ikisi mat yapıda. Parmağımla alıp kolumun iç tarafına bir kere sürdüğümde çıkan renkler şöyle (altında baz yok):


Fırçaya da çabuk geliyor ama biraz toz toz oluyor. O yüzden fırçaya aldıktan sonra pıtpıt yapıp fırçadaki fazla ürünü atmak çok önemli, yoksa bütün göz atlına dökülüyor far. Bütün renkleri severek kullanıyorum. Pembeyi göz kapağımın iç tarafına, açık kahveyi de göz kapağımın dış tarafına ve crease'e uygulayıp beyaz ile kaş altına ve göz pınarına highlight yapıyorum. Eğer biraz daha ağır olsun istiyorsam koyu olan kahve ile de crease bölgemi koyulaştırıyorum.

2 yorum:

  1. bugün bana bahsettiğin paletler bunlarmıydııı? eğer bunlarsaa bende bu seriyi çok seviyoruum :) ben diğer 5 li paletleri söylüyodum hiç sevmedim diye :):)

    YanıtlaSil
  2. bunları seviyorum o ayrı :) ama sana bahsettiklerim senin sevmediğin 5li paletler canım :)

    YanıtlaSil