11 Ocak 2011 Salı

Review - Flormar - Longwearing Lipstick #12

Flormar'ın Longwearing serisinin önce glosslarını denemiştim ve çok beğenmiştim, sonra rujlarına bakındım, nedense -her zamanki gibi- pek çekici gelmediler, ama bu renk doğalımsı bir pembe imajı yarattı bende ve aldım. Pişman değilim :) Sahip olduğum Flormar rujlar içinden en severek ve isteyerek alıp kullandığım budur.


Önce şunu söylemek istiyorum, rujun kesimi "normal" olduğu için çok mutluyum. Yamuk yumuk altıgen şekiller yok, en güzeli. Ambalajındaki yazının yakın zamanda silineceği çok belli, azıcık buzucuk gitti bile. Neden biraz daha özenli yapmıyorlar şu ambalajları, merak ediyorum cidden.

Rengi tam fotoğraflarda görüldüğü gibi. Işıltısı, simi, sedefi filan yok, kremsi bir yapısı var. Sürüldüğünde normal rujlarından daha mat duruyor, tabii ki MAC'in filan mat rujları gibi tamamen mat değil. Dudağıma yerleşişini, duruşunu ve dudaklarımı kurutmamasını seviyorum.



Üzerine gloss filan kullanmıyorum, bu hali çok hoşuma gidiyor. Sürüldüğünde daha parlak duruyor, bir süre sonra hafif matlaşıp sabitliyor kendini ve sürerkenki yağ gibi kayan kremsi yapı gidip yerini güzel kaliteli bir hisse bırakıyor.

Ruj gerçekten kalıcı. Yemek filan yemezsem eğer rahat 4 -5 saat bu şekilde kalır, yemek yesem bir şeyler içsem üzerine bir de peçeteyle ağzımı pıt pıt yapıp silsem bile hala dudağımda renk duruyor oluyor. Tabi ilk hali gibi değil ama yemek sırasında başkalaşaım geçirmiş gibi görünmüyorsunuz en azından. Ben kullandığımda sadece yiyip içtikten sonra uygun bir zamanda hafifçe üzerinden geçiyorum, ben çıkarana kadar kalıyor.

Üstelik fiyatı sadece 9 TL! Beğenmeyi becerip bir kaç renk daha almak istiyorum. Bu arada ambalajı Lancome'un ruj ambalajına çok benziyor, en azından bendekilere. Onları da gösteririm yakında. Çekmecemde tepetaklak halde tutuyorum rujları bir bölme içinde, o halde baktığımda ilk bakışta hangisi Flormar hangisi Lancome algılayamıyorum, yazılarına bakmam gerekiyor. 

Ben çok seviyorum, alın aldırın kullanın mutlu olun anacım :)

Bir şey merak ediyorum, renkler ve swatchlar anlaşılır mı, yani size gösterdiğim şeyi iyi anlatabiliyor mu? Yeterince bilgi veriyor muyum ürün hakkında? Eğer bir öneriniz filan varsa lütfen söyleyin :)

Bir de Eyyvah Eyvah 2'ye mutlaka gidin :)

10 yorum:

  1. ambalajları daha güzel yaparlarsa fiyatlarını arttırmak zorunda kalırlar bu da işlerine gelmez canım :) anlatıyosun tatlım fotoğraflarda çok iyi bence :) daha önceden bakmıştım ama öylesine bakmıştım şimdi bi ara gidip bakayım şu rujlara bi alıcı gözüyle :)

    YanıtlaSil
  2. @anqel, en azından iki günde silinmesin ama :) çok güzel rujlar, bir ara tam alışveriş modumdayken bakıcam, yoksa fıstık gibi rujları beğenemiyorum...

    @merve, iyi o zaman :) bazen bloglarda görüyorum, fotoğraf var olmasına var ama bir şey anlaşılmıyor renginden yapısından filan. tereddüt ettim, bana iyi görünür ama dısarıdan nasıl acaba diye :)

    YanıtlaSil
  3. ben de lip gloss olanından cok memnun kaldım bu serının hatta blogumda da bahsetmıstım
    :)

    http://kelebebek.blogspot.com/2010/12/flormar-long-wearing-lip-gloss.html

    YanıtlaSil
  4. @kelebek, eveeet lip glossları da şahane, onları da yazıcam yakında. blogunu geçen gün görmüştüm ama bu post'a denk gelmemişim :) Flormar'ı bana ilk kez kaliteli hissettiren şey bu seri c:)

    YanıtlaSil
  5. rengi çok güzel , tam sevdiğim renklerr denemek istiyorum bende:)

    YanıtlaSil
  6. @ojem, umarım beğenirsin, şahane bu rujlar :)

    YanıtlaSil
  7. gun isiginda cekiosun resimleri dimi ? bence gayet dogala ozdes duruyorlar:P ayy sanki gida katki maddesinden bahsediyorum :D :D güle güle kullan cnm

    YanıtlaSil
  8. @liz, evet, sadece manikürleri akşamları çekiyorum ama renkler tutuyor :) ya gün ışığı da olsa elindeki ürünün renk tonuna gçre ve makinanın ayarına göre çok farklı olabiliyor. ben farklı ayarlarda çekip doğrusunu alıyorum içinden. gördüğünüz renk gerçek rengidir yani :) hile yok :D teşekkür ederim ayrıca :)

    YanıtlaSil
  9. rengi çok hoşmuş,güle güle kullan

    izlemedeyim,yeni bloğuma beklerim

    http://rebeltakipte.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. @rebeltakipte, teşekkür ederimi hoşgeldin :)

    YanıtlaSil