10 Ocak 2011 Pazartesi

Alışveriş + NOTD + Avon Luxe Lavender + MAC Cham-Pale Haberi

Sephora'nın indirimde olduğunu öğrenince belki bir şeyler bulurum diye Capacity'deki Sephora mağazasına gittim. İndirimden bir şey beğenemedim ama aylardır aklımda olan Too Faced'in Natural Eye far setinin geldiğini görünce havalara uçtum. Önce pahalı geldi 80 lira, almadım ama mağazadan çıkıp biraz yürüyünce içindeki farların sayısı ile orantıladım fıyatını ve aynen geri döndüm. Bana yardımcı olan kız çok tatlıydı, adını bilmiyorum ama sarışın, 165 boylarında bir kızdı, giderseniz onu bulun :)


  • Ortadaki kocaman göz Too Faced'in setine ait. Bayıldım bayıldım.. Şahane bir şey.
  • En sağdaki gunmetal rengi oje de Sephora'nın, indirimdeydi, 2TL'ye aldım. 
  • Öndeki iki beyaz testercık ise Sephora'dan yine, Herborist diye bir markanın nemlendiricisini denememi önerdi, cildime iyi gelirmiş. Bilen var mı bu markayı?
  • Yerde yatan ten rengi tüp ise Maybelline'den göz altı kapatıcısı.
  • Sevil Parfümeri'ye uğrayıp aklıma olan iki rengi de kaptım, gri olan 143, yeşil ise 145. 144 numarayı merak ettim :) 
  • Soldaki iki gri kutucuk ise sevgilimin hediyesi, bir yerden eline geçmiş, bana getirdi. Sebastian Trucco'dan bir ruj ve bir gloss.

 Elime geçen bu yeni ürünlerle ilgili yazılar hazırlayacağım, bazılarının fotoğrafları hazır bile. Ayrıca elimdeki bütün ten ürünlerini bir araya getirip bir yazılar dizisi hazırlamayı düşünüyorum. Mac, Maybelline, Max Factor ve L'Oreal'in ürünleri olacak. Stay tuned!

Bu da iki gündür tırnağımda olan manikürüm. Nedense fotoğrafları hep ojeyi çıkarmadan önce çekiyorum, o yüzden patlak çatlak olabilir. Bu aksam da yeni gri ojemi sürüp matlaştırdım, hoşuma gitti. Bunu da değiştirirken eklerim artık :)


Bundle Monster'ın 04 numaralı diskinden bu desen, baskıyı ise Claire's'in bir mor ojesiyle yaptım ama numarasını bilmiyorum :/  Taban rengim Avon Luxe Lavender, sürümü çok rahattı, çok da çabuk kurudu. Gayet opak, utanmasa tek kat yetecek hani, öyle bir şey. Avon'un ojelerini seviyorum zaten :) Negatif bir yön bulamadım ojeyle ilgili.

MAC Cham-pale'e gelince... Normal şartlarda ayın 15'inde satışta olması gerekiyormuş, bir aksilik çıkmazsa haftaya semalarımızda olacak. Şampanya rengi ojesini, paintpotlarını ve lipgeleeleri çok merak ediyorum. Gerçi param da kalmadı, tek bir ürün seçeceğim bu sebeple, hadi bakalım gelsinler de görelim. Belki de hiç bir şeyi beğenmem, belli mi olur :)

4 yorum:

  1. güle güle kullan,çok güzel ciciler almışsın:)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederiiim :) gerçekten harikalar, iki gündür aşk yaşıyorum too faced ve maybelline ile :)

    YanıtlaSil
  3. hepsi harika ozellikle desen ve renk uyumu ile ojeniz harika olmus verdiginiz emegin karsiligini almissiniz

    YanıtlaSil