28 Aralık 2010 Salı

Pastel Oje Dosyası -5- #61

Bu şahane bir pembe. Sahip olduğum pembelerin en güzeli, en pasteli, en tatlısı, en izlenesi... tabi bana göre. Çok seviyorum bu rengi. Aslıdna fotoğrafta göründüğünden çok hafif daha koyu diyebilirim, çok az ama.


Bu ojenin de sürümü diğer bir çok Pastel oje gibi çok rahat. Renk gayet opak, tırnaklarımda 2 kat var. Aslında illa ki hiç bir ışıkta tırnak çizgim belli olmasın deseydim 3 kat sürebilirdim ama bana çok geliyor, çok nadir 3 kat sürerim tek renk ojeyi. Yoksa desen filan yaparken yok aradaki şeffaf kat, yok en üste simli top coat, yok düzgün olsun diye başka bir top coat filan derken 7 katı bulabiliyorum çok rahat.

Neyse uzattım yine, sanırım şimdi söyleyeceğim benimle ilgili bir sorun, hangi ojeyi sürersem süreyim 2. günde tırnaklarımın ucunda ince bir çizgi oje erimiş gitmiş oluyor, Pastel'in 61 numarası için de geçerli bu. Fade out oluyor resmen, en uçta beyaz bir çizgicik duruyor. Sürdüğüm ojeyle ve üstüne bir de top coatla tırnağın ucunu da kapatsam bile aynı şey. Zaten tırnağımda bir ojeyi olduğu gibi 1-2 günden çok tutmadığım için sorun olmuyor benim için ama merak ettim işte, aynı şeyi yaşayan var mı?

12 yorum:

  1. top coat dolayısıyla çekme yapıyor olabilir mi?

    YanıtlaSil
  2. Bu tonlarda pembe sevmem ama bu gerçekten de hoş görünüyor :) Çok yumuşak bir tonu varmış .

    YanıtlaSil
  3. Ben de blogumda buna yer vermiştim, değişik, güzel bir oje

    http://benimadimkirmizi.blogspot.com/2010/11/pastel-61.html

    YanıtlaSil
  4. Hangi marka top coat kullanıyorsun? Çabuk kuruyan cilalar hep çekme yapar uçlardan. Çok kat sürersem Golden Rose Quick dry bile yapıyor çekme. Seche vite şişenin yarısından itibaren iki milimetreye varan boyutlarda çekme yapmıştı, çok fenaydı. Şimdi Poshe kullanıyorum, az da olsa o da yapıyor :( Ben de uçlarına oje fırçasını gezdiriyorum bari beyaz beyaz tırnak görünmesin diye.

    YanıtlaSil
  5. aynısından bendede var gercekten rengı sahane ojelere bayılıyorum yaaa...blogumun adı ojeli solucan olmasına ragmen 1 tane bıle oje tanıtmadım neyse bı ara bende tanıtmalıyım dımıı :) bu arada kız kulesını yaktım ıstersen bak :)))

    YanıtlaSil
  6. @nemo, olabilir, ben de ilk onu düşündüm ama bi çaresi yok mu bunun?

    @junkhead, ben de pembeyi severim ama tenime yakıştıramam çoğunu, bunu çok rahat kullanıyorum, MUA'm bile beğendiğini söyledi :p

    @benimadımkırmızı, aa pişti olmuşuz :p ben de yapıcam o kutudan bir ara.. rahat mı cidden?

    @başak, rimmel kullanıyorum ama modelini(?) değiştirdim eskisinden bulamadığımdan, 5in1 mi ne şu anda kullandığım. ben de uçlara oje geçiyorum sıyırır gibi, en azından çaktırmıyor uzaktan, kim bakıcak tırnaklarıma o kadar yakından sanki :P

    YanıtlaSil
  7. @ilknurs, çok güzel di mi yaa :) olsun ojelere de gelir sıra. ben de aslında makyaj üzerine olsun istiyordum ama sanırım şu sıralar hayatımda oje daha ağır basıyor. bir de makyaj fotoğrafı tahminimden zormus :) kız kulesine hemen uçuyorum burdan.. sağol :)

    YanıtlaSil
  8. evet lightbox güzel ama ben yine de makineden dolayı sanırım, gece çekimleri yapamıyorum:(

    YanıtlaSil
  9. bu oje sedefli mi?

    YanıtlaSil
  10. @adsız, şişede sedefli gibi duruyor aslında ama değil. cream yapıda bildiğin.

    YanıtlaSil
  11. resimde kotu bile cikmis, bu sahane bir pembe katilirim! iki sise tukettim, umarim uretimi durmaz!
    chanel su an MAY diye bir pembe cikardi, onun tarzinda bu da ama daha tatli ve cok daha ucuz!
    sevgiler :)
    b

    YanıtlaSil