13 Aralık 2010 Pazartesi

Review - Avon - Vintage Blue

Avon'un ojelerini normalde çok severim. Yapısı, kuruma süresi, kapatıcılığı, yerleşmesi... her şeyiyle rahatlıkla kullandığım ojelerden neredeyse hepsi. Gel gör ki Vintage Blue için aynı şeyi geçerli değil.


Çok açık bir renk olduğundan mı bilmiyorum ama beyaz ojeler gibi, sürümü çok zor, dalgalarla uğraşmaktan yoruldum resmen. Üstelik ilk katta bazen fırçanın ikinci kere geçtiği yerde boşluklar oluştu, fırça alttaki ojeyi süpürdü ojenin üzerine eklemesi gerekirken. Biraz bol kepçe sürülen ikinci kat bu sorunu halletti ama yine de çok zorlandım. Belki ince 3 kat sürmek de aynı işi görürdü ama cidden oje beni boğdu. Rengi çok sevdiğim için ve tenime yakıştırdığım nadir mavilerden olduğu için inat ettim ve sürdüm :)


Normalde bu kadar parlak değil, top coat iyice parlattı tabii.  Üzerine her zamanki gibi Rimmel top coat kullandım. Aşık olduğum top coat'ım (Pro SuperWear Ultra Shine Top Coat) bittiği için ve yenisini hala bulamadığım için aldığım "5in1 Nail Treat Base and Top Coat Total Care Action" kullandım. Amma uzun ismi varmış bunun da :)


Sonuç olarak,

İYİLER
  • Çabuk kuruyor
  • Pigmentasyonu çok iyi, istenirse tek katta bile opak olabilir
  • Fırçasının elde tutulması çok rahat
  • Renk çok güzel :)
KÖTÜLER
  • Beyaz ojeler gibi sürümü çok zor
  • Çok dikkatli olunmazsa çizgi çizgi oluyor ama dalgalanmalar topcoat ile belirsiz hale geliyor
  • Fırçası oje süreyim derken alttakini kapabiliyor, gerçi bu ojenin yapısından da kaynaklanıyor olabilir.

6 yorum:

  1. ben bu rengi uzun zamandir istiyorum bir turlu alamadim =) ucuk mavi cok hosuma gidiyor cok guzel bir renk =)

    YanıtlaSil
  2. @trincess, çok hızlısın :) benim haberim bile yoktu aslında bundan, erkek arkadaşımın annesinin hediyelerinden biri, sağolsun, bayılıyorum buna şimdi :)

    YanıtlaSil
  3. @dennis bir de lila var bunun gibi, o da şahane :)

    YanıtlaSil
  4. Rengi açmış. güzel ve cici

    YanıtlaSil