9 Aralık 2010 Perşembe

Rammstein Inspired Look

Rammstein'ı çok severim. Bilmeyenler için şöyle söyleyebilirim, Alman endüstriyel metal yapan bir grup. Sahne şovları ve klipleri ile ünlüler hayli. Başta "bunlar benim için fazla hayvan" demiştim ama şarkıları kliplerini görmeden ipodumdan dinlemeye başlayınca adamların hayranı oldum. 2010 Sonisphere Festival'de de neredeye ağlıyordum sahneye çıktıklarında :)

Rammstein'in online mağazasından bir sürü şey almıştık sevgilimle geçen ay, bu tshirt de çok sevdiklerimden biri. Buraya tıklarsanız siteye gidersiniz :)

Üzerimde bu varken aynada kendime gözüm takıldı, desenin renkleri ne kadar güzel diye düşündüm ve makyaj malzemelerimi kurcalamaya basladım. Sonuç olarak şöyle bir şey elde ettim. Liner ve mascara yok, çünkü gecenin 2sinde filan yaptıüım için çıkarmaya çok uğraşmak istemedim açıkçası :)

Fotoğraflarda çok belli olmasa da gözkapağım tshirttekinin resmen aynısı bir gri tonda.

  • Primer olarak kirpik dibimden kaşlarıma kadar ve biraz da alt kirpik dibine MAC Painterly PaintPot uyguladım parmağımla.
  • Göz kapağıma en dış 1/4 hariç Avon'un 4lü Smokey Eyes paletinden gri rengi kullandım, 239 fırça ile.
  • Göz kapağımın en dış 1/4lük kısmına, crease'e ve gözümün üst tarafına 217 ile hafifçe MAC Cranberry far kullandım.
  • Dış kısmı ve crease'i biraz daha yoğunlaştırdım Cranberry kullanarak.
  • Outer V denen dışarıda kalan kısmı daha da koyultmak için MAC Carbon kullandım yine 217 ile.
  • Sonra gözüme çok koyu göründü ve MAC Orb ve 252 fırça ile hafifçe gözümün üst tarafından geçtim, Cranberry yumuşamış oldu.
  • Alt kirpik dibine de dıştan içe doğru Carbon, Cranberry, Avon gri uyguladım 219 fırçayla.
  • Kaşımın altını ve göz pınarını aydınlatmak için MAC Ricepaper kullandım MaxFactor'un yıllar önce verdiği bir fırça setinden pufidik bir far fırçasıyla.

Bir daha bu tshirtü dışarıda giydiğimde gözlerime bu makyajı yapacağım, Blacktrack Fluidline ve Maybelline mascara ekleyip.
Makyaj fotoğrafı konusunda pek başarılı değilim, kusura bamyayın :) Nasıl olmuş? İlk defa bir şeyden esinlenip makyaj yaptım, çok heyecanlı :)

2 yorum:

  1. Bence çok hoş olmuş makyajın canım:)Özellikle far renklerine bayıldım,tabi bi dahaki sefere rimelle tamamladığında daha bi süper olacaktır eminim;)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim :) evet, güzelce çekilmiş bi liner ve rimelle tam olacak. :)

    YanıtlaSil