6 Aralık 2010 Pazartesi

Pastel Oje Dosyası -2- #55

Nemolatte'nin özel isteği üzerine ikinci olarak tanıtacağım oje 55 numara. Aslında çok oldu fotoğrafları çekeli ve editleyeli ama gel gör ki vaktim olmadı şuncacık yazıyı yazmaya :) Cream yapıda bir pembe, tam bildiğin pembe mi yoksa koyu pembe mi demeliyim bilemedim aslında. Fotoğraf çekerken rengi tutturmak için hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum :) Kameranın beyaz dengesi ayarları, farklı ışıklar, farklı açılar.. neler neler denemedim, ama başardım :)

Renk şişede nasıl görünüyorsa öyle, tırnaktaki renk ojenin rengi değil, inanmayın..


Bu fotoğraf ise çok hoşuma gitti, burada görünen gibi bir renk biliyorsanız lütfen söyleyin, o renk oje istiyorum!

Çook severek aldım bunu ben, çok şirin göründü gözüme, hala da şişeye bakınca aynı hislere kapılıyorum, ama gel gör ki sürünce iş değişiyor. Tenime mi uymadı bilmiyorum ama bunu sürünce kendimi çok çiğ hissediyorum. sanki eline geçen en abuk rengi sürmüş çocuk gibi. Yani, ben sevmedim, kendime yakıştıramadım.

Aslında oje bu fotoğraftakilerden daha koyu ama çektiğim fotoğraflar içinde (yaklaşık 50 tane) rengi en yakın olanlar bunlardı. Ten rengim de olduğundan soluk görünüyor, böyle olsa gayet güzel yakışırdı görüldüğü gibi ama malesef öyle değil.


Tek kat olarak biraz kalınca sürülürse gayet iyi duruyor, ama ben yine de ince iki kat kullanmayı tercih ederim. Sürümü çok rahat, dalga dalga olmuyor, nispeten çabuk kuruyor. Hayli de parlak duruyor topcoat'a gerek kalmadan.

Gerçekten kullanamadığıma çok üzüldüğüm bir oje bu. Desen yaparken filan kullanırım diye saklıyorum işte yine de çekmecemde. Çiçek yaprağı olarak güzel olabilir sanki? Konad'la da denemek lazım, tabi önce Konad almak lazım di mi :)

3 yorum:

  1. hii cok tesekkur ederim! tam benlikmis renk, gidip bi tane kapayim ben de bulursam :)

    YanıtlaSil
  2. :)) bişi diil. umarım sana çok yakışır, benim yerime de sürersin artık :)

    YanıtlaSil
  3. rengi çok güzelmiş.iyi bir secim.
    drycfc.blogspot.com

    YanıtlaSil