12 Aralık 2010 Pazar

ELCA Alışverişi - Sonunda!

Sonunda Estee Lauder Company Store'a gitmeyi başardım. Bulması da gayet kolay oldu, Akbank'ın ordan kafayı uzatınca arkadaki yeşil çirkin bina :) Plazaya girişimizden çıkışımıza kadar herkes çok güleryüzlü ve yardımseverdi. Bu kadar ilgi ve alaka beklemiyordum açıkçası. Mutlu oldum gülümseyen insanlar görünce.

Öğle arasında gittiğimiz için kalabalıktı içerisi. Bu arada mağaza tahmin ettiğimden çok daha küçük çıktı, ama o kadarcık yere o kadar şeyi iyi doldurmuşlar :)

NELER VARDI?
Bahar koleksiyonundan iki tane Blush Ombre vardı, Azalea Blossom (pembe-mor) ve en koyu olanı (mürdüm-mor?). Şeftali rengi olanı olsaydı atmıştım direk çantaya ama yoktu malesef. Fiyatı da 20 TL. Hello Kitty koleksiyonunun 4lü farları vardı, 38 TL idi yanlış hatırlamıyorsam. Geçen senenin ve önceki senenin holiday koleksiyonlarından far setleri vardı 38 TL yine. Glitter eyelinerlar vardı, fiyatını hatırlamıyorum. Give Me Liberty of London koleksiyonundan açık şeftali-mercan arası bir far vardı, 7TL (şaka gibi). Bir de adını hatırlayamadığım açık sarı-beyaz arası bir gloss vardı. Ayrıca geçen senenin holiday koleksiyonundan yine pigment + fluidline + 209 fırça + zoomlash mascara'dan oluşan bir set vardı, adı Alakazam! Chocolate Eye Bag. Bu da 38 TL idi. MAC'in cilt bakım ürünü de vardı bir kaç tane.

Açıkçası MAC haricinde neler vardı derseniz şunları söyleyebilirim, Clinique ve Bobbi Brown'ı hatırlıyorum ve Estee Lauder tabii ki. Bu  markalara aşina olmadığım için (sadece estee lauder'in bir mascarasını kullandım) pek ilgilenmedim, dolayısıyla hatırlamıyorum. Clinique'in fondötenleri 20TL idi, o kalmış aklımda. Bir de bir sürü parfüm ve cilt bakım ürünleri vardı.


Ben pigmentli göz çantasını aldım sadece. Aslında far setlerinden birinde gözüm kaldı ama parama kıyamadım. Zaten bir sürü vardı, kolay bitmez onlar, bir ara alırım diye bıraktım.

Kendim fotoğraf çekmedim ama set şu:

This image is taken from www.maccosmetics.com .


Melon pigment (üstelik eski o büyük boylardan), aslında bende sample olarak vardı melon ama çok seviyorum, tereddüt etmedim.
Richground fluidline, buna da geçen alışverişiim sırasında bakıp duruyordum, alsam mıııı almasam mıııı diye, iyi ki almamışım, sadece ona vereceğim paraya kocaman set aldım =))
Zoomblack Zoom Lash mascara. Bunu açmadım, şu anda kullandığım bir sürü mascara var ve bitmek bilmiyorlar resmen. Hele bi azalsınlar, öyle bakıcam.
209SE fırça, zaten bilip sevdiğim bir liner fırçası. Bu sene aldığım fırça setinde de vardı bir tane, iki fırça göz çıkarmaz ;)

Sorduk ve öğrendik ki haftada 1-2 kere ürün geliyormuş. Ara sıra gidip bakmak lazım yani. Ayrıca ürünlerin testerları var, hiç olacağını düşünmemiştik biz nedense.

7 yorum:

  1. aldıklarını güle güle kullan =) haftasonu mu haftaiçi mi gittiniz canım? (haftasonu kapalı diye biliorm ama mrk ettim blki yanlış biliyorumdur (= )

    YanıtlaSil
  2. @angel teşekkür ederim :) aldığımdan beri bakıp bakıp gülümsüyorum zaten :))) haftaiçi gittik, beraber gittiğim arkadaşım çalıştığı için de öğlen gittik, 12.30-13.30 aradında bir yerde. ben de haftasonu kapalı diye biliyorum bu arada, sormadım ama.

    YanıtlaSil
  3. haftasonu kapalı olması hepimiz için dezavantaj sanırım :) yeni ürünler bir kaç hafta içinde gelir diye düşünüyorum yılbaşından sonra ki günler için umutluyum :)

    YanıtlaSil
  4. evet ya sadece o bölgede çalışanlar ve bazı öğrenciler rahat gidebilir sanırım. zaman yaratmak zor. itü'deyim ben, maslakta dersim olduğunda gider bakarım 1-2 haftada bir, yeni bir şeyler gelmişse yazarım buraya :)

    YanıtlaSil
  5. çok iyi olur tatlımm teşekkr ederim şimdiden :) kim bilir belki bigün karşılaşırız :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, ben yeni duyuyorum Elca'yı ve en yakın zamanda gitmeyi planlıyorum. Kartsız girebiliyor muyuz oraya ve duyduğu kadarıyla kredi kartı kullanmak gerekiyormuş öyle mi? Teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  7. @adsız, arada uğrayıp bakmak lazım neler var neler yok diye. gittiğinizde kasada alabiliyorsunuz kartı ödeme yapmadan önce. nakit almıyorlar diye biliyorum, ben atm kartıyla alışveriş yaptım mesela. iyi alışverişler :)

    YanıtlaSil