29 Ekim 2011 Cumartesi

Review - Orly - Nite Owl

Nite Owl ve Fowl Play, Orly'den aldığım ilk ojeler. Fowl Play'i daha çok seveceğimi düşünüyordum ama resmen bu tatlı baykuşa hasta oldum. Rengi anlatmam gerekirse gri simli bej diyebilirim renk tanımlama kıtlığımla. Aslında hiç gerek yok böyle anlatmalara filan, fotoğrafta birebir yakaladım rengi. Fotoğraflara tıklarsanız büyür :)


Renk tam anlamıyla bu. Ojeyle ilgili tek bir hayal kırıklığım oldu: çabuk kurumuyor. Gerçekten 1 saat aldı belki kuruması ki o da tam anlamıyla değil. Onun dışında sürümü çok kolay, kapatıcılığı ve yoğunluğu çok başarılı. Aslında tek kat bile sürülebilir ama ben yine de biraz alışkanlık biraz da kolaya kaçtığımdan iki kat sürdüm. Tek katta bırakmadım çünkü çok özenesim gelmedi sürerken :)

Bu ojeyle ilgili çok beğendiğim bir şey var, muhteşem parlıyor. Simlerinden bahsetmiyorum, sanki üzerine ekstra parlaklık versin diye glossy bir top coat sürülmüş gibi. Bu yüzden üzerine kurutucu ya da koruyucu bir top coat sürmedim. Bayıldım kendi kendine böyle şahane olmasına, bozarım diye korktum :) Simler pürüz yaratmıyor bazı ojelerde olduğu gibi, resmen harmanlanmış ojenin kendisiyle ama kendisini de belli ediyor gayet, "blend olmuş" diyelim tam olsun :)

Yukarıdaki fotoğraf yeterli olurdu aslında ama bahsettiğim glossy etkiyi göstermek istedim, bu fotoğrafta bir nebze olsun anlaşılabiliyor bahsettiğim.

Ne bir pürüz, ne bir dalga, ne başka bir şey. Gerçekten şahane.

7 yorum:

  1. cok güzelmis, icinde kum parcaciklari varmis gibi <3

    YanıtlaSil
  2. @çirkin hatun, hah evet ya tam anlamıyla öyle :) hoşgeldin bloğuma :)

    YanıtlaSil
  3. aaaaaaaa bak bunun rengini cok begendim : )

    YanıtlaSil
  4. baya hoş renk ve eline de çok yakışmış. <3

    YanıtlaSil
  5. orly ürünlerini ben de çok beğeniyorum. bende de fowl play ve meet me under the misletoe var. tavsiye ederim. bu renk de çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  6. @dilemma83, ben de çok sevdim. yani bu kadar simli bir oje bu kadar rahat sürülsün ve deli gibi glossy parlasın. :) mistletoe'yu da begenmiştim, belki bir daha gördüğümde alırım :p

    YanıtlaSil