25 Ekim 2011 Salı

Eyeliner Denemesi

Elim çok alışık değil -hala- düzgün olarak kuyruk yapmaya. Bu posttaki fotoğrafları bir kaç ay önce çekmiştim aslında, blog için ayrıdığım klasörü düzenlerken buldum, paylaşayım dedim. Nasıl olsa henüz Nars'ın fotoğraflarını bitiremedim, arşivden kullanayım :)

Hala bunlardan daha ilerisine gidemedim, gözkapağımın düşük ve şişkin olmasının da etkisi var tabi, çok kolay olmuyor. Burada MAC'in Blacktrack Fluidline'ını kullandım, açıkçası fırçadan emin değilim ama Inglot 31T gibi geldi bana, kendisi yassı - incecik - açılı uçlu fırçalardan biri; MAC 263 gibi.




Fotoğrafların biri sağ biri sol gözüm belli olduğu üzere, bu yüzden iki fotoğraftaki liner da birbirinden farklı biraz :) Tabi karşıdan bakan bir insan aradaki farkı algılamıyor kolay kolay.

Çok uzun zamandan sonra likit eyeliner aldım, FlorMar'dan. İlk denemelerim başarılı gibi. Makyaj fotoğrafı çekmeyi becerebilirsem düzgün bir şekilde onları da görürsünüz :)

10 yorum:

  1. Bence çok güzel olmuş , devamını bekleriz ;)

    YanıtlaSil
  2. nefis olmuş daha nasıl olcaktı...? :) keske ben bunun yarısını çekebilsem:) göz rengin ve göz yapın şahane ne sürsen zaten cok yakışıyor...sevgilerimle..M.P

    YanıtlaSil
  3. Bence harika çekmişsin,ince çekmek zordur bana göre . Kuyruk da çok ideal ;) Ama gözlerin de çok güzeeeel canım :))

    YanıtlaSil
  4. ay teşekkür ederim kızlaar :) şımardım!

    YanıtlaSil
  5. valla süper olmus, ben böyle bir cizgi asla yapamiyorum, denemiyorumda artik pes ettim ; )

    YanıtlaSil
  6. @viva, ben de her zaman beceremiyorum. bazen denk geliyor işte :) pes etmee! yaparsın :)

    YanıtlaSil
  7. gayet güzel olmuş.bende dipliner olarak aldım daha kolay oluyormuş tavsiye ettiler.Fakat kalın oluyor biraz eyelinera göre.

    YanıtlaSil
  8. @lulu, ben diplinerların fırçamsı şeyleriyle rahat edemiyorum ya :( ama flormar'dan likit aldım geçenlerde, çabuk kurursa ya da ben kurumasına sabredebilirsem onunla da iyi anlaşacağız gibi :)

    YanıtlaSil
  9. çok güzel olmuş, incecik ve gayet zarif :)

    YanıtlaSil
  10. @what's next, teşekkür. keşke tekrar yapabilsem :)

    YanıtlaSil