25 Mayıs 2011 Çarşamba

Yeni Ciciler - mini alışveriş

İstiklal Caddesi'nde gezinirken zaten çok sevdiğim i am mağazasının grubundan six'e uğradım. Onu aldım bunu bıraktım, şunlara baktım yine karar değiştirdim derken bir kaç küpe ve bir yüzükle mağazadan çıktım. Arkasından odakule'deki Collezione'a uğradım, elbise bakmak için ama denediklerimi beğenmedim. Birinde göğüslerim devasa boyutlarda görünürken bir diğerinde hamile gibi duruyordum. Ama ordan da elim boş çıkmadım, bir ayakkabı aldım.

Gelelim fotoğraflar ve detaylara :)

Collezione'dan aldığım ayakkabı işte bunlar. Ancak geri götüreceğim, soldaki tekin kemeri havada duruyor görüldüğü gibi, orda onu tutacak olan halka yok! Ya sinir oluyorum böyle şeylere, ben bir ürün alırken her yerini ıncık cıncık incelemek zorunda mıyım? Tekini denedim, oldu ve aldım, eve geldim bir de baktım parçası kopuk. Çok sinirlendim. Umarım aynısından başka vardır, çünkü çok tatlılar ve çok rahatlar. Şunların ciciliğine baksanıza :)




Sırada Six'ten aldığım takılar var. Öncelikle hepsine bayıldığımı söylemek istiyorum. Aralarından daha az sevdiğim olsaydı almazdım.

Müthiş parıldayan baykuş yüzük.. Baykuşların moda olması işime geldi, bu sene toplayabildiğim kadar baykuş toplayacağım :) İkinci fotoğrafı terasta çektim güneş altında, nasıl parladığı hakkında fikir versin diye.




Şimdi de iki tane küpe seti göstereceğim.

Öncelikli olarak bu senenin modası arasında olan tüyler ve papağanlardan oluşan set. Mor delisi ben bu seti alıp almamak için çok düşündüm, gerçekten. Sonra amaan dedim, her biri birbirinden sevimli, al gitsin :)



Bu da Eiffel kuleli set.. Ben ayrıca Paris'e gitmek için ölüp biten, Eiffel'e çıkmadan ölürsem gözü açık gidecek biriyim. Yani bunu almasaydım içimde kalırdı. Üstelik kırmızı ve siyah!!! Bu küpeleri beraber takmak için kulaklarıma ikinci delikleri sonunda deldirmeye karar verdim. Cesaretimi toplar da deldirirsem beraber takar gösteririm :) Küçükken okuduğum 4 Kardeştiler romanı'nın çok etkisi var bu korkarklığımda. Çocuklara böyle kitaplar yazanların psikolojilerini merak ediyorum! Kitaptaki olayı anlatmayacağim, anlatıp da içinizi karartmayacağım, bilen bilir. Gelelim güzel olan şeylere, küpelere :)



Bu da teyzemin konferans için Prag'a gittiğinde bana aldığı hediye, şahane bir kolye. Renkleri doğru düzgün görünsün diye güneş altında çektim bu fotoğrafı da.

 
Bu arkadaş da ben fotoğraf çekerken yandaki binanın çatısından bana bakıp duruyordu, onu da eklemek istedim :) Diğer taraftaki binanın çatısında yuvaları var, sürekli etrafımızdalar yani. Buraya yeni taşındığımızda korkup kaçıyorlardı ama artık alıştılar. Utanmasalar gelip kafamıza konacaklar, o derece :)


İşte böyle.. Blogu savsakladığımı biliyorum, ama toparlayacağım yavaş yavaş söz! Küçük teyzemin kayınvalidesi şahane takılar yapıyor. Onun bana verdiklerini de paylaşmak istiyorum bir ara. O da yeni yeni satmaya başladı evdeki kutular dolusu takıları. Belki ona da bir blog açarız satış için daha sonra :)

10 yorum:

  1. Papağan ve kelebekleri çok beğendim:) Hepsini güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. sixin takılaını ben de begenıyorum.
    hem fıyonklu hem puantoyelı ne güzelmiş ikisi bir arada.
    güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  3. @tansumut, teşekkür ederim :)

    @kova kadınıyım ben, i am'i bilmiyorsan bulmanı tavsiye ederim, sürekli bir grup takı indirimde oluyor. 25tllik gumus yüzüğü 5tlye aldım zamanında. teşekkür ederim ayrıca :)

    YanıtlaSil
  4. Hepsi çok güzelmiş güle güle kullan. Six i ben de çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  5. @sevdanın dünyası, sağol canım :)

    YanıtlaSil
  6. canım çok güzel aldıkların takılarda gözüm kaldı :) çok şekerler..;)

    YanıtlaSil
  7. @princess, sağol canım :) daha güzelleri senin olsun..

    YanıtlaSil
  8. gule gule kullan, hepsi cok guzel,
    takilara bayildim
    http://maffionista.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullan, hepsi çok hoş. En bayıldıklarım ise mor küpeler ve teyzenin getirdiği kolye <3 :)

    Gözatmak istersen blogum: iremimosa.blogspot.com

    YanıtlaSil