8 Mayıs 2011 Pazar

Nerelerdeydim Ben Öyle?!

Merhaba :)

Blogların yasaklanması filan derken bir hevesim kaçtı ki blog tutmakla ilgili, sormayın.. Belli oluyordur zaten aylardır yazmıyorum resmen. Takip ettiklerimi hala takip ediyorum ama yazasım gelmedi hiç, üstelik kaç zaman öncesinden fotoğrafları çekilmiş bir sürü ürün var tanıtılmayı bekleyen. Blogdan soğudum derken makyaj da yapmadım adam gibi kaç zamandır. Kullandığım yüz kremini değiştirdim bitince, Body Shop'un Seaweed serisinden Nivea'ya geçtim nasıl olsa cildim sorunlu filan değil, bir deneyelim dedim ama hata etmişim. Hala toparlanamadı yüzüm :( Dolayısıyla hiç uğraşasım gelmiyor. Arada bir paintpot + maskara + renkli dudak nemlendiricisi ile takılıyorum, o kadar..

Neyse :)

Bir yandan diyet yapmaya başladım, 2 hafta oluyor, 2-2.5 kilo verdim. Bu diyeti de takip edebileyim diye blog açtım ona da, yediklerimi kaydediyorum filan. Öyle derken biraz uğraştım, bilgiler filan ekledim. Şu anda kapalı dışarıya ama toparlayayım hele bir, açarım okumaya, beslenmeyle ilgili benim etrafımda dönen bir blog olur o da :) Yayınlayınca paylaşırım buradan tabii ki.

Çok geciktirmeden bloguma devam etmeyi düşünüyorum. Yakında görüşmek üzere :) Sevgiyle kalın <3

8 yorum:

  1. Ben tam yeni okumaya başladım, sık kullananlarıma ekledim, sen bir daha yazmadın. Ama sabırla hergün baktım :) Hoşgeldin.

    YanıtlaSil
  2. @sevdanın dünyası :) çok incesin teşekkür ederim :) sık sık görüşmek üzere artık ;)

    YanıtlaSil
  3. hele şüküür =)

    YanıtlaSil
  4. diyetinle ilgili blogunu ne zaman okuyabileceğiz? :(

    YanıtlaSil
  5. @sevdanın dünyası, onun sayfalarında biraz düzenleme yapmam gerekiyor, onları tamamladığımda, yani sunulabilir hale geldiğinde açıcam hemen :)

    YanıtlaSil
  6. tamam, bekliyoruz :) imza: meraklı blog okuyucusu :)

    YanıtlaSil
  7. @sevdanın dünyası, açtım gitti :) zaten kullandıkça düzenlerim :)

    YanıtlaSil