11 Şubat 2011 Cuma

Review - MAC - See Sheer Lipstick

Biz alışveriş aşkıyla rujlara bakıp denemeye çalışırken bizi rahatsız etmek için her şeyi yapan sevgili mua'ya saygılarımı sunuyorum öncelikle..

Rujun kendisine gelirsek, Ataköy Plus'taki MAC mağazasından aldım. Herhalde 10 tane ruj deneyip sildim bunu bulana kadar.


Tam aradığım renk diyebilirim. Yapısı lustre olduğundan çok çok yoğun renk vermiyor, rengi çok doğal, en azından benim ten rengimde öyle duruyor (nw20-c2). Hem günlük hem de daha ağır yaptığım makyajlara yakıştırıyorum bunu. Patisserie'den sonra elimin en çok gittiği ruj kesinlikle. Lafı gelmişken, Patisserie'yi bu zamana kadar tanıtmamakla ayıp etmişim, en sevdiğim ruj kendisi. Neyse :)


Kalıcılık adına çok bir şey beklememek gerek yapısından dolayı, lustre rujlardan matte'ler gibi saatlerce çok rahat dayanmasını beklememek lazım. Yine de ben rujları iyi taşıyorum, bu ruj ben yemek yiyene kadar duruyor. Dudaklarımı kurutmuyor hatta nemlediriyor bile diyebilirim sanırım. İçinde sim filan yok, düz cream şeklinde, tam benim sevdiğim gibi yani :)

Bu da rengi.. Güneşten biraz parlak çıkmış ama renk budur yani, bir yanlışlık yok :) Turuncu gibi kırmızı gibi değil gibi... Öyle bir şey işte.


MAC rujların fiyatı 38TL.

7 yorum:

  1. @myprincess, gerçekten çok güzel, denenmesi gereken bir renk.

    YanıtlaSil
  2. Canım ödüllendiiin ;)

    http://junkheadinpurpleland.blogspot.com/2011/02/odullendim-ilk-keeez.html

    YanıtlaSil
  3. renk tonu çok hoş,güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. @rebeltakipte, teşekkür ederim. çok ısındım bu renge, kanım kaynadı resmen, herkes gitsin baksın denesin sevsin istiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan cnm. ank. mac e gidince mutlaka bu ruju denicem =)bi de aklımda jazzed var ama umarım limited edition degildir

    YanıtlaSil
  6. @liz, teşekkür ederim cnm, dene mutlaka :) yalnız kötü bir haberim var, jazzed limited edition, mineral koleksiyonunda çıkmıştı. sadece bir daha bulamam öyle renk diye almıştım çünkü cok güzeldi. aradım ettim ama bulamadım. benzer bir ruj bulursam söylerim sana :)

    YanıtlaSil